Om oss

Når vi startet i 2010 så vi et behov for alternativer til de eksisterende dugnadsproduktene i markedet. Vi ønsket at dugnadsproduktene som skulle selges skulle gi mening! Vi ønsker å bli sett på som en seriøs langsiktig aktør som har fornuftige og lettsolgte produkter.

Enkle dugnadssalg = stor fortjeneste

Salgsprodukter.no tilbyr en enkel, rask og helt risikofri måte å tjene mye dugnadspenger. Pengene tjenes ved salg av gode produkter som alle faktisk trenger.

Vi i salgsprodukter.no er opptatt av at mesteparten av fortjenesten skal tilfalle lokalt dugnadsarbeid, og at dugnaden skal være enkel å gjennomføre. Vi vet av erfaring hvor mye man av og til må bidra, uten at dette fører til de store inntektene. Vår filosofi handler derfor om at dere som kunde skal doble pengene ved hvert salg på alle våre produkter, hvilket vi er helt alene om i markedet. Produktene selges til venner og kjente, kolleger og selvfølgelig via dørsalg og stands. Våre produkter er verken store, tunge eller uhåndterlige. Her er tanken at barna kan utføre dugnaden selv. Du trenger verken lastebil eller buss for å ta med deg produktene rundt i nabolaget.

Salgsprodukter AS inngår et samarbeid med Dugnaden AS

15. august 2018 tok Dugnaden AS over all salg markedsføring av Salgsprodukter.no med oppfølging, håndtering og levering av produkter. Dette har ingen praktisk betydning for deg som kunde. Ønsker du mer informasjon om oss?

Ta kontakt med Dugnaden.no på post@dugnaden.no eller telefon 47 77 88 77.

Copyright © 2018 Dugnaden AS. All rights reserved.