Om oss

Nordkak AS avd. Dugnaden har overtatt salg av tidligere Salgsprodukter AS sine produkter. Har du spørsmål til oss, så ikke nøl med å ta kontakt, enten på mailadressen under eller på post@dugnaden.no.

Enkle dugnadssalg = stor fortjeneste

Salgsprodukter.no tilbyr en enkel, rask og helt risikofri måte å tjene mye dugnadspenger. Pengene tjenes ved salg av gode produkter som alle faktisk trenger.

Vi i salgsprodukter.no er opptatt av at mesteparten av fortjenesten skal tilfalle lokalt dugnadsarbeid, og at dugnaden skal være enkel å gjennomføre. Vi vet av erfaring hvor mye man av og til må bidra, uten at dette fører til de store inntektene. Vår filosofi handler derfor om at dere som kunde skal doble pengene ved hvert salg på alle våre produkter, hvilket vi er helt alene om i markedet. Produktene selges til venner og kjente, kolleger og selvfølgelig via dørsalg og stands. Våre produkter er verken store, tunge eller uhåndterlige. Her er tanken at barna kan utføre dugnaden selv. Du trenger verken lastebil eller buss for å ta med deg produktene rundt i nabolaget.

Copyright © 2019 Nordkak AS. All rights reserved.