Klasseturguide

Klassetur

Vil dere på tur eller trenger dere tips til noe morsomt å gjøre med klassen, laget eller gruppen. Her finner dere en oversikt over aktuelle destinasjoner og tilbydere av klasseturer og gruppereiser.

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredreiser arrangerer tematurer til ulike reisemål.
Aktive Fredsreiser skal arbeide for å gi ungdom tro på at konflikter kan løses og at fred kan skapes, og at deres egne holdninger og handlinger er avgjørende.
Nettside

Polenturer.no og Freds Reiser AS

Polenturer.no og Freds Reiser AS er spesialister på skoleturer til Krakow, med guiding i Auschwitz og saltgruvene.
Vi kan tilpasse deres skoletur til Polen, etter deres ønsker.
Polenturer.no, har avtaler med hoteller, restauranter, buss / flyselskaper samt museumemne i Auschwitz og saltgruvene.
Nettside

Dag Aasbø Travel

Skoletur til Auschwitz?
Vi arrangerer skreddersydde skoleturer til Auschwitz med reise, opphold, mat og guiding for skoleklasser i hele Norge. Opplev og lær om de sterke historiene fra de forferdelige hendelsene som fant sted i Auschwitz og Birkenau under den andre verdenskrig.
Nettside

Kilroy

Studietur til Berlin – Krigshistorie og kultur
En studietur til Berlin, Tysklands hovedstad, er en historisk og estetisk opplevelse. Opplev Berlins historiske bydel, Mitte, der man fysisk kan se hvor den gamle grensen mellom Øst- og Vest-Berlin pleide å gå.
Nettside

Sjoa raftingsenter

Klassetur med rafting i Sjoa!
Legger dere klasseturen til Sjoa, lover vi dere en helt unik opplevelse. Vi arrangerer både rafting i Sjoa og andre aktiviteter som juving og brupending. Vi tilpasser aktivitetene til alder og erfaring slik at alle får et hyggelig og spennende opphold.
Nettside

Troll Aktiv

Troll Aktiv har lang og god erfaring med ungdomsgrupper og klasseturer. Typiske ungdomsgrupper er skoleklasser, bursdager, idrettslag, videregående skole, studenter, speidere eller grupper med spesielle behov. Pakketurer kan være en eller fleredags turer inkludert aktiviteter, mat og overnatting.
Nettside

Dagali Fjellpark

Dagali Fjellpark er et aktivitets- og alpinsenter beliggende i Dagali, mellom Geilo og Uvdal. Vi spesialiserer oss på grupper som firmaturer, klasseturer og utdrikningslag som ønsker aktiviteter og opplevelser utenom det vanlige, der de som ønsker det kan være helt for seg selv.
Nettside

Adventures Barcelona

Fantastisk studietur, skoletur eller klassetur til Barcelona, Spania!
En klassetur til Barcelona er en glimrende mulighet til å kombinere faglig utbytte med trivsel og sosiale aktiviteter. Vi tilbyr unike opplevelser til gode priser! På klassetur til Barcelona blir dere bedre kjent, deler nye erfaringer og har det artig sammen. Samtidig får dere faglig påfyll, får praktisert språk og besøkt kjente attraksjoner. Barcelona er det perfekte reisemål for en klassetur, skoletur og studiereise!
Nettside

Per Gynt Tours

Peer Gynt Tours har mer enn 35 års erfaring med å tilrettelegge skoleturer, klasseturer og studieturer, til mange spennende reisemål.
Nettside

Eurotravel

Med nesten 20 års erfaring vet vi i Eurotravel hva som kreves for å arrangere en vellykket skoletur!
Uansett klassetrinn legger vi sammen opp et program som passer for nettopp Din klasse! Dette kan inkludere studiebesøk, språkleksjoner, utflukter og sport- og kveldsaktiviteter. Dere har hele tiden tilgang til Eurotravels erfarne reiseselgere, og sammen kan vi planlegge turen slik dere ønsker det!
Nettside

Adventure Norway

Vi ønsker alle typer skoleklasser fra barnehager til videregående skole. Vi skreddersyr aktivitetene til hva du ønsker å delta i.
Vår normale pakke er at dere kommer om ettermiddagen etter skolen. Vi begynner med klatring, Rappellering og wire, ungene overnatter i lavvoer. Og neste morgen er det rafting som varer ca to timer.
Nettside

Hvite Busser

Hvite Busser fokuserer temaer rundt menneskerettigheter, menneskeverd og demokrati ved å bruke kunnskapen om det som skjedde under den annen verdenskrig. Hvite Busser har arrangert kunnskapsreiser for skoleungdom siden 1992. I løpet av disse årene har over 160.000 deltagere reist med oss til de tidligere konsentrasjonsleirene for å lære av historien.
Nettside

Club England

Club England er den første og eneste spesialisten på klassesturer til England. I snart 50 år har våre turer stått for sikkerhet, kvalitet og høy etisk standard.Vår lange erfaring og inngående kunnskap gjør oss til et naturlig førstevalg for klasseturen.
Nettside

Ravnafloke

Ravnafloke arrangerer spennende skoleavslutninger for alle klassetrinn med og uten overnatting. Et perfekt opplegg som start eller avslutning på skoleåret med spennende aktiviteter og morsom overnatting!
Nettside

Klatreskogen

Vi arrangerer aktivitetspakker i løpet av sommeren slik at du får en actionfylt dag til en god pris. For liten og stor!
Nettside

Islandspesialisten

Få land i verden har de samme mulighetene som Island når det skal læres om geologi, naturgeografi eller om utnyttelse av jordvarme.
Vikingtiden, språk og bosettingen av Island er også andre spennende temaer. Alle temaer kan kombineres med foredrag, utflukter og aktiviteter.
Nettside

Copyright © 2019 Nordkak AS. All rights reserved.