Hvordan bruke Vipps i dugnadssalg?

Hva er Vipps fra DNB

Ved dørsalg kan man fra tid til annen oppleve at det ikke finnes kontanter i husstanden. Heldigvis skjer det en enorm utvikling metoder for å ta betaling både uten bankterminal og kontanter, men via mobilen. Noen av disse løsningen er så gode at det gjør dugnadssalg enda lettere. Vipps fra DNB er en av disse, og den vi anbefaler. Allerede to uker etter lansering var det over 240.000 brukere av Vipps i Norge og Vipps er i dag den suverent mest utbredte betalingsløsningen for mobil. Dette gjør Vipps velegnet til bruk ved dugnader når klassen, russegjengen, laget eller foreningen skal tjene penger.

Fordeler med Vipps til dugnad

En av de store fordelene med Vipps er  tjenesten er gratis på overføringer opp til 5000 kr, den er rask og enkel i bruk. På bare noen sekunder er pengeoverføringen gjort, og du som selger får umiddelbar bekreftelse på at pengene er på vei. Alle personer fra 15 år og eldre kan bruke Vipps. Det er også bankuavhengig, man trenger altså verken bankkonto eller betalingskort fra DNB. En annen fordel er at man slipper å forholde seg til det som fort kan bli store mengder kontanter. Pengene blir trygt og enkelt plassert direkte på konto.

Hvordan gå frem

Vipps er enkelt, man trenger kun

  • Vipps Appen. Lastes ned helt gratis fra Google play eller appstore
  • Registrert bruker, gjort på noen få sekunder og er helt gratis.

Når man skal ut å selge dugnadsprodukter må man passe på at at man har registrert Vipps. Det er også en fordel om man vet hvordan kunder kan registrere seg enkelt på Vipps.
Selger man alene må hver selger ha det registrert, går man flere sammen må minst en person ha Vipps ferdig registrert.
Når salget er gjennomført kan Vipps brukes for å sende innhentede penger inn til den ansvarlige for dugnaden slik at man får samlet pengene. Da slipper man også å måtte komme seg innom en bank i bankens begrensede åpningstider for å sette inn kontanter fra salget. Vipps gjør altså dugnaden, tryggere, raskere og enklere.

Hvordan registrerer jeg bruker på Vipps:

Å registrere bruker på Vipps er enkelt, start appen som følg instruksjonen gjennom noen få enkle steg. Du blir bedt om å legge inn et betalingskort som du ønsker betalinger skal trekkes fra og et kontonummeret hvor du ønsker innbetalinger. Du blir også bedt om å registrere ditt telefonnummer. Da har du gjort alt du trenger for å sende og motta penger. Vipps har du knyttet kort og konto til ditt mobilnummer og alt er klart for å sende og motta penger.

Betale med Vipps

Når man kommer til en husstand hvor kjøper mangler kontanter, spør du da om han bruker Vipps.
Er kjøper allerede Vipps bruker er det bare å gi kunden ditt mobilnummer så han kan overføre salgsbeløpet.
Har kunden ikke Vipps, kan du hjelpe til med registreringen på 1, 2 og 3.

Alt kunden trenger å gjøre er å velge mobilnummeret til som skal motta betalingen, velge beløp og klikke send «Send». Vipps får mottaker en sms om at pengene er på vei.

Motta penger med Vipps

Som selger er det lite du trenger å gjøre.

Når noen har sendt deg penger via Vipps vil du umiddelbart motta en sms om at pengene er på vei. Når du har fått denne meldingen kan du trygt overlevere produktet. Pengene kommer inn på din konto senest 1 virkedag etter utført transaksjon.

For mer informasjon se vipps.no.Salgsprodukter anbefaler Vipps til dugnad. Foto DNB

Copyright © 2019 Nordkak AS. All rights reserved.