Hvem passer dugnadssalg for?

Dugnadssalg er for alle

Det er ikke alle som vet at ordet dugnad stammer fra norrønt og betyr “hjelp, god gjerning, kraft”? Ikke så rart egentlig om man bare tenker etter. Er dere en gruppe som trenger ekstra penger til russebuss, klassetur, turnering eller annet oppfordrer vi dere til å gå sammen og gjennomføre dugnadssalg.

Med de rette produktene og litt innsats kan man tjene store penger og oppnå hårete mål. Her på Salgsprodukter.no har vi de perfekte dugnadsproduktene til dugnadssalg. Salg av våre produkter gir høy fortjeneste pr. solgte enhet, faktisk er har vi den høyeste fortjenesten på markedet.I tilegg leveres alle våre produkter fraktfritt i hele landet, og vi gir 30 dager betalingsutsettelse fra dato dere mottar produktene. Det betyr at dere fint rekker å gjennomføre dugnaden før faktura forfaller og dermed slipper egne utlegg. Skulle dere mot formodning ikke få solgt alle produktene kan de returneres og dere vil slippe å betale for det som ikke ble solgt.Dette gjør dugnadssalg med produkter fra Salgsprodukter.no helt risikofritt. 

Om produktene

Våre produkter er nøye utvalgt og gjennomtestet i markedet. Både i produktkvalitet, men også ved at produktene er lettsolgte. Produkter fra Salgprodukter.no er produkter alle trenger og er priset slik at de fremstår attraktive ved dørsalg.  Vi har brosjyrer, salgsark og få i markedet har større erfaring med dugnadssalg enn oss. Vi har hjulpet svært mange til å oppnå sine mål, det være seg reise, utstyr eller annet og tror vi kan bidra for dere også. Vi sender dere gjerne en gratis uforpliktende prøve så dere kan se produktene før dere vurderer å bestille. Være heller ikke redd for å høre med oss om råd og tips.

Copyright © 2019 Nordkak AS. All rights reserved.